PROJEKTEXEMPEL

GAMMAL FLAKMOPED FICK NYTT LIV


För att kunna underlätta det dagliga arbetet för personalen på Nordiska folkhögskolan. Nu har dom en lugn, stark, tyst moped med bra lastförmåga att flytta runt alla möjliga grejer på området.

Före

Efter

Projektinformation


En stor del av ramen utbytt pga rost och en ny gallerbur byggd för att ge den så många användnings områden som möjligt.


Hel-lackerad, lagade bromsar, helt nytt elsystem, helt ny motor och mer för att göra den så absolut användarvänlig som bara möjligt.


Jag valde även att custombygga elsystemet med istället för det klassiska på små motorer med separat startknapp, dödarknapp och knappar till ljus mm till ett enda tändningslås som sköter allt. Krävdes lite mer jobb med det blev ett riktigt bra resultat.

SUPPORTRAM TILL GLASFIBERFORM


Här är en av många olika ramar och konstruktioner jag tillverkat till Thore Berntsson Båtbyggeri AB.

Före

Efter

Projektinformation


Detta är ett ypperligt exempel på den väldigt nära och personliga produktutvecklingen jag pratade om. Jag har tidigare och gör fortfarande liknande ramar med olika design för olika slutprodukter och för varje ram tillverkad så har jag justerat eller putsat på någon detalj.


Sparat lite tid här, sparat lite material där eller helt designat om hur ben/hjul sitter i ramen. Det är något unikt med små företag för det är jag som både administrerar samt gör jobbet och kunden som pratar och diskuterar fram nya lösningar. Ingen chef som ska ta emot önskemål och sen förmedla det till arbetaren eller några exta mellanhänder som fördröjer och förvirrar.


VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSSMycket duktig


Mycket duktig och löser problem utan bekymmer.


Johan Leandersson

Leanderssons Timmer och SmideVI KAN HJÄLPA DIG