VÅR SPECIALITET

REPARATION


Allt som kan räddas och lagas inom rimliga gränser ska räddas, både för att värna om ekonomi och miljö. Här visar sig mina styrkor både i en bred kunskap samt en stor erfarenhet i att laga gammel skit efter att ha växt upp som bonnpojk. Vilket betyder att mina rimliga gränser oftast är ganska mycket större än andra företag.


Oavsett om det är en skopa på nästan ett ton som behöver svetsas, ett gud vet hur gammal gjutjärnsstaket som behöver hårdlödas på plats, en flakmoped som behöver en total renovering, en växellåda som har en trasig axel eller lite vanlig allmän lagning så är det inga problem.

  • Att bygga elsystem eller lackera är inte min huvud-verksamhet men när det krävs så är det kul med lite omväxling och kunden får en allt i ett lösning.

  • Att bära runt en skopa på över 900kg eller en rototilt med skopa som satt fast på dryga tonnet är alltid spännande men aldrig några problem.

TILLVERKNING AV EGNA PRODUKTER


Mitt sortiment av färdiga produkter är ganska spritt för när jag stöter på ett problem så löser jag det och delar med mig av lösningen oavsett område. Vi har även får på gården och jag var inte nöjd med några grindar på marknaden så jag byggde egna i precis min smak med så absolut hög kvalitet som möjligt.

  • Kvaliten är ett genomgående tema i alla mina produkter, jag jobbar inte för att vara billig utan för att ha så nöjda kunder som möjligt.

LEGO-TILLVERKNING


Flexibilitet i tillverkning när man är ett litet företag är väldigt viktigt. Att ha kapacitiet och kunskap för allt från industrisvets, mekanisk tillverkning och byggsmide till lackering under samma tak ger en unik möjlighet att slippa kontakta flera företag själv.

  • Bredden mellan industriella ramar på många meter till en liten möbel för kyrkan med hög finish och lack ger en uppskattad omväxling

KONTAKTA OSS NU FÖR DITT PROJEKT